Loopt je relatie tussen jou en kind helemaal vast?

Zit je met je handen in je haar en weet je niet waar te beginnen?

Verlang je naar verandering of een heldere kijk op jouw situatie?

Heb je nood aan meer rust en ontspanning in de relatie tussen jou en je kind?

Dan ben ik er voor jou...

als 

bedding voor al jouw verhalen en emoties,

die van jou en van je kind.

 

 

Als ouder sta je soms letterlijk en figuurlijk te dicht bij je kind om de opening naar de oplossing te kunnen zien. Het kan heel prettig zijn om gehoor en begrip te krijgen voor jouw situatie en te weten dat er mogelijkheden zijn om uit een vastzittende situatie los te komen. 

Met een open en oordeel loze blik en spelenderwijze ga ik opzoek naar de kwaliteiten van je kind. Naar wat er allemaal wel goed gaat. We leggen de focus op de oplossing, op wat we willen bereiken. Hoe concreter dit kan voorgesteld worden door het kind, hoe groter het  verlangen wordt om oude patronen los te laten. 

Speltherapie geeft je kind een bedding voor zijn of haar emotionele wereld en worden innerlijke patronen worden zichtbaar. 

Het zal niet gemakkelijk zijn voor je kind om die bestaande patronen te doorbreken. Het zal veel inzet en moed vragen. Het is dan ook van groot belang dat je kind zich ondersteunt voelt door jou en mensen rondom.

Tevens vraag ik van jou als ouder om ook te kijken naar jouw innerlijke patronen. Want jouw kind spiegelt jouw innerlijke spanning. Hoe meer jij je innerlijke wereld kan omarmen, hoe meer je kind met al zijn emoties kan thuiskomen bij jou en er rust komt in jullie relatie.

Zo vinden we samen de opening naar een open en ontspannen relatie met je kind.

 

van harte welkom, 

Anne